Sommerpraktik på Møn

KUNSTHAL 44 MØEN søger én praktikant der studere Kunsthistorie, Visuel Kultur,  Moderne Kultur eller Kulturformidling i perioden eller en del af perioden: 20.5. – 12.9 2019
Kunsthallen åbner 8.6 og lukker for vinteren 8.9.2019.

Vi kan tilbyde en sommer – uden for alfarvej – i et internationalt kunstmiljø, som en del af det daglige arbejde i kunsthallen. I skal hovedsalig arbejde med kunstformidling.

Praktikpladserne indebære:
PR nationalt og lokalt: skrive pressemeddelelser og andet presserelevant materiale, finde de gode historier og formidle dem – Opdatering af hjemmeside – Opdatering af sociale medier – Opsætning af online nyhedsbreve – Produktion af pressemeddelelser, nyheder og artikler –  Afvikling af åbninger (22.5 og 27.7.19) og arrangementer på lørdage.

Der er masser af muligheder for selvstændigt at byde ind med idéer til formidling. fx formidling til børn og unge

Hans Peter Kuhn, Wolkenkratzer, 2012 (kunsthallens facade)

Vi kan tilbyde:
— et værelse
— arbejdstid: onsdag til søndag (10:30 -17.00) i 30 timer
— at være en del af installation af udstillinger
— møde med kunstnere, kunststuderende og kuratorer
— cykelafstand til stranden

Kunstforeningen 44Møen driver udstillingsstedet Kunsthal 44 Møen i Askeby på Møn med formand Bjørn Nørgaard og den tyske kurator René Block, som kunstnerisk leder, i spidsen. Møn har i mange år været centrum for internationalt agerende kunstnere og andre med rodfæste i Fluxus-bevægelsen. På denne baggrund valgte Henning Christiansen, Bjørn Nørgaard og René Block at stadfæste deres mangeårige samarbejde ved at stifte Foreningen 44 Møen i 2007 og åbne Kunsthal 44Møen i 2008. I 2012 satte foreningen en gæstebolig ved siden af kunsthallen i stand, så unge nationale og internationale kuratorer, kunstnere og kunsthistorikere har mulighed for at studere og være en del af stedet og i 2013 udvidede foreningen sit virke ved at skabe et Arkiv der giver unge komponister adgang til Henning Christiansens kompositioner, og et Levende Arkiv der skaber mulighed for at publikum kan opleve, og de unge kunstnere kan udvikle, lydkunst.

Du skal i det daglige arbejde sammen med daglig leder Christina Louise Jørgensen.

For yderligere information og årets program: www.44moen.dk
Samt Christina Louise Jørgensen e-mail: info@null44moen.dk Mobil: 2883 2483

Send gerne din ansøgning med det samme, da vi holder samtaler løbende i København (studerende fra Århus via Skype) i håb om at finde den rigtige hurtigst muligt. Ansøgning (max 1 side) og CV (max 1 side)

E-mail: info@null44moen.dk
Kunsthal 44Møen
Fanefjordgade 44
4792 Askeby
DENMARK

Michael Sailstorfer, Burner, 2017

Skriv et svar