Creative Mind kunst- og designmesse

Creative Mind er et helt nyt udstillingskoncept inden for kunst, design, performance og
gastronomi, som afholdes første gang den 10. februar 2019 klokken 13.00 – 21.00 på
Langelinie Pavillonen i København.

Mød et bredt udvalg af kreativitet

Her vil man blandt andet kunne opleve billedkunst af Kristian Von Hornsleth, Rudi Køhnke, Jesper Dahl (Jokeren) og Timmi Mensah. Der vil være møbeldesign fra Collect Furniture, glaskunst af Jason Svendsen, snedkerkunst af Rune Jacobsen, ure fra TimeMatter og meget andet inden for både kunst, design, performance og gastronomi.


En oplevelse ud over det sædvanlige
Med Creative Mind vil vi give vores gæster en oplevelse, der er meget mere end det, man normalvis forventer på en kunstudstilling eller messe. Med billedkunst til øjnene, lækkert design, man kan tage og føle på, tonerne af dygtige musikere at lytte til og duften og smagen af små gastronomiske underværker at nyde til et godt glas vin er Creative Mind en oplevelse for alle sanserne. Der vil også være mulighed for at vinde kunstværker i forskellige konkurrencer i løbet af dagen samt mulighed for at se live art. Her kan gæsterne følge skabelsen af et værk ved blandt andre Rudi Köhnke, Michael Morild, Martin Madsen og Line Andreasen.

Eksklusivt og afslappet
At besøge Creative Mind er en inspirerende og anderledes oplevelse, og stemningen er både afslappet og eksklusiv. De mange udstillere er selv tilstede på dagen, og det er med til at skabe et livligt miljø, hvor der er plads til både faglig og hyggelig snak mellem kunstnere og gæster. Det giver også mulighed for at handle direkte med kunstnerne – uanset om de er etablerede og kendte eller up-and-coming.

Baggrunden for arrangementet
Den direkte handel med kunstnerne er en vigtig del af arrangementet, der er opstået ud fra et ønske om at gøre det nemmere for den enkelte kunstner at komme ud med sin kunst og leve af den. Det prøver vi at skabe en platform for ved at samle kreative og passionerede mennesker til et arrangement, der præsenterer omverdenen for både godt håndværk og kreative udfoldelser i en velovervejet og unik blanding. Med dette mix får vi de forskellige kunstformer ud til et bredere publikum, samtidig med at vi skaber en udstillingsoplevelse, der er noget helt særligt.

Uanset om du interesserer dig for kunst, design, performance eller gastronomi, er der noget for dig på Creative Mind.

Billetter kan købes via Ticketmaster
Se mere her: https://www.facebook.com/events/372955763478219/
Arrangementet afholdes og arrangeres af galleri- og iværksættervirksomheden Art Manager.

Skriv et svar