The Log Lady – Ulla Jokisalo og Hilla Kurki i dialog

Det er med stor glæde, at Fotografisk Center byder velkommen til en dialog-udstilling med de to finske fotografer Ulla Jokisalo og Hilla Kurki, som udstiller for første gang i København. Begge fotografer er optagede af identitet, køn, krop, tøj og håndarbejde. Fælles for deres arbejde er også, at den personlige historie har sat sig markante erindringsspor i værket.

“The Log Lady – Ulla Jokisalo og Hilla Kurki i dialog” åbner fredag d. 8. juni kl. 17-19 som en del af Copenhagen Photo Festival, og udstillingen åbnes af Esa Alanne fra Finlands kulturinstitut i Danmark.

Arrangementet er gratis og for alle.

Du kan læse mere om udstillingen her: http://fotografiskcenter.dk/udstilling/log-lady-ulla-jokisalo-hilla-kurki-dialogue

Artist Talk med Hilla Kurki:

Lørdag den 9. juni er der artist talk med Hilla Kurki, som med udgangspunkt i fotografierne på udstillingen vil fortælle om billederne i serien ”Of Loss and Lightness” og sin praksis i det hele taget. Bagefter er der mulighed for at stille spørgsmål. Se mere her: https://www.facebook.com/events/1868874413410367/

Skriv et svar