Praktikant til Kunsten Media

Fonden Kunsten Media består af kunsten.nu, ISCENE og Art Week Cph. Fra efteråret søger vi to-tre praktikanter til redaktionelle såvel som projektkoordinerende opgaver.

Om stillingerne
Som praktikant hos Kunsten Media bliver din primære opgave at servicere redaktionerne med tekst- og layoutopgaver. Nærmere bestemt skal du producere korte nyheder, opsætte artikler i WordPress, redigere indhold til vores Art Guide og formidle vores artikler eksternt. Herudover kan andre opgaver såsom fundraising og projektudvikling komme på tale. Du er også mere end velkommen til selv at byde ind med dine andre kvalifikationer, eksempelvis video- og fotoredigering.

Om dig
Du er i gang med en relevant videregående uddannelse inden for de æstetiske fag, kommunikation eller journalistik. Du interesserer dig for kunst og kultur, og du brænder for den faglige og indsigtsgivende formidling af netop disse områder.

Vi lægger vægt på, at du:

  • skriver et fejlfrit og nuanceret dansk
  • arbejder selvstændigt, grundigt, struktureret
  • og er god til at arbejde sammen med andre.

Det er ikke et must, men et plus, hvis du har kendskab til CMS-systemet WordPress.

Praktiske oplysninger
Vi tilbyder en praktikstilling i efteråret med start 1. september 2018. Arbejdstiden kan aftales og koordineres i forhold til din uddannelse, men vi sætter pris på, hvis du kan arbejde minimum 20 timer om ugen. Praktikken er ulønnet.

Ansøgningsfrist: søndag den 17. juni 2018.

Send din ansøgning samt CV til info@nullkunsten.nu.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte redaktionssekretær Stine Nørgaard Lykkebo på tlf. 3155 5313 eller ovenstående mail.

Skriv et svar