TALK: Formidling på de små museer og udstillingssteder

Søndag den 29. april tager Culturebites i samarbejde med Teatermuseet i Hofteatret endnu engang pulsen på de små museer og udstillingssteder i Danmark. Denne gang er det Mie Thorning Christensen fra HUSET i Asnæs og Anne Retz Wessberg fra Gammelgaard.

Vi vil denne eftermiddage diskutere, hvilke udfordringer og fordele, der er ved at være et udstillingssted af en mere beskeden størrelse. Det ofte er her, at relevante og gennemarbejdede udstillinger findes, men også ofte steder afhængige af frivillige ildsjæles indsats. Begge udstillingssteder rummer skiftende gæsteudstillinger, der udvælges på baggrund af en ansøgningsproces, og vi vil i den forbindelse diskutere, hvordan man som udstillingssted lokker unge kunstnere til. Talken finder sted fra 14:00-15:30 i Hofteatret.

TILMELDING: Mail til info@nullteatermuseet.dk

Læs mere om begivenheden på Facebook.

Skriv et svar