Teaterforestillingen KYS MIG! på Teater Grob

Hvem elsker mig, hvis jeg fejler? Mig selv? Prolog præsenterer i samarbejde med Teater Grob forestillingen KYS MIG! En forestilling om unges stræben efter accept og længsel efter kærlighed.

Forestillingen udspiller sig i præstationssamfundet anno 2018, hvor unges muligheder er endeløse, og deres higen efter det næste dopaminfix er konstant. Jagten efter en særlig identitet er sat i gang – men hvad nu hvis man blot er middelmådig?

KYS MIG! går bag om glansbilledet og udforsker, hvad der egentlig foregår hos unge i dag. Forestillingen tager udgangspunkt i de medvirkendes egne tekster, sange, improvisationer og er iscenesat af Freja Rault-Lykkeberg.

Spilleperiode: 21.-27. april 2018
KØB din billet her: https://www.teaterbilletter.dk/forestillinger/kys-mig/

Medvirkende: Amalie Cloos, Anja Flo Esbensen, Anton Hjort Nielsen, Cecilie Quiñonez Hansen, Emil Hyldeborg, Emilie Berg, Lise Hagen, Maja Munksgaard Meedom, Marika Farah, Mathilde Sofie Klærke, Mina Rahim, Petrine Leschly, Stella Vainer Wegloop, Stine Stub Nielsen

Instruktør/dramatiker: Freja Rault-Lykkeberg
Underviser og kunstnerisk konsulent: Mette Søndergaard Nielsen
Koreografisk konsulent: Jeppe Alsgaard Pachaï
Scenografi: Laura Rasmussen + de medvirkende
Teknik: Rune Barkholt-Spangsbo

HVAD ER PROLOG?
Prolog skaber scenekunst med unge for unge. Gennem både længere og korte, intensive forløb udvikler de medvirkende i samarbejde med leder, Freja Rault-Lykkeberg, deres egen forestilling; fra tekster og musik til scenografi. Læs mere på Facebook om vores kommende arrangementer eller kontakt os og hør mere på: freja@nullgrob.dk

Skriv et svar