Online vurderingsplatform søger praktikant til efteråret 2017

Mearto gør det muligt at søge i auktionsresultater på tværs af auktionshuse. Her kan man danne sig et overblik over hvad antikviteter, kunst, ure, vin og design sælges for. Derudover indhenter vi vurderinger fra auktionshuse, hvis man overvejer at sælge sine antikviteter. Du kan se hvordan det virker her www.mearto.com

Vi leder efter praktikanter med lyst til at forstå auktionsmarkedet og handel med kunst på nettet. Vi holder til i Founders House i Njalsgade, 5 minutter fra IKK. Det er et miljø fyldt med forskellige startups og et spændende sted at arbejde. Vi er et lille hold som er knivskarpe til marketing og teknologi, og så er vi støttet af erfarne kunstinteresserede investorer.

Vi leder efter personer der:

Har en god baggrundsviden om kunst, kunsthistorie og en naturlig interesse for auktionshuse eller kunst generelt. Du har gode skriftlige færdigheder – særligt på engelsk. Er selvstændigt tænkende, en god teamplayer, positiv og sætter pris på at arbejde i et dynamisk startup.

Vi foretrækker, at du:

  • er studerende fra Kunsthistorie, Moderne Kultur og Kulturformidling eller Visuel Kultur.

Arbejdsopgaverne:

  • Håndtering af daglig kommunikation på sociale medier og nyhedsbreve.
  • Kundeservice af private sælgere og kontakt med auktionshuse i hele verden.
  • Andre koordineringsopgaver i forbindelse med salg og marketing, dialog med auktionshuse, kunstmesser og antikvitetshandlere.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.

Send ansøgning til: mh@nullmearto.com
Kontakt ved spørgsmål: +45 31 31 96 31

Skriv et svar