PERFORMANCE – IEKE TRINKS & LILIBETH CUENCA RASMUSSEN

Performance med Ieke Trinks og Lilibeth Cuenca Rasmussen torsdag d. 30. marts kl. 19.

Kunstneren Ieke Trinks vil udføre sit afgangsprojekt One Performance Is Many Performances. Værket består af en monolog, hvor Trinks reciterer Lilibeth Cuenca Rasmussens erindring af sin performance Being Human Being, som fandt sted i Nikolaj Kunsthal i 2014. Lilibeth Cuenca Rasmussen vil være til stede ved opførelsen og deltage i den efterfølgende diskussion sammen med Janneke Schoene. Gratis entré.

Program:

Kl 19.00 Performance ved Ieke Trinks

Kl 19.30 Pause med mulighed for køb af drikkevarer

Kl 20.00 Diskussion ved Janneke Schoene, Ieke Trinks og Lilibeth Cuenca Rasmussen

Læs mere her!

//

Performance by Ieke Trinks and Lilibeth Cuenca Rasmussen, Thursday March 30th at 7pm.

The artist Ieke Trinks will present her final exam project One Performance Is Many Performances. The work consists of a monologue where Trinks recites Lilibeth Cuenca Rasmussen’s remembering of her own performance Being Human Being, which took place in Nikolaj Kunsthal 2014. Lilibeth Cuenca Rasmussen will be present at the performance and will participate in the following discussion together with Janneke Schoene. Free entrance.

Programme:

19.00 Performance by Ieke Trinks

19.30 Break, coffee is for sale

20.00 Discussion by Janneke Schoene, Ieke Trinks and Lilibeth Cuenca Rasmussen

Read more here!

Skriv et svar