Verdenspremiere på HÍBRIDOS – en spirituel, audiovisuel performance

LIVE CINEMA – WORLD PREMIERE

Højteknologisk, psykoaktivt ritual i filmisk form – og en interaktiv oplevelse af en anden verden.

Tirsdag d. 21. marts kl 20.00 på LiteraturHaus 


(NOTE: SÆRLIG RABAT FOR DE HURTIGSTE – læs hvordan forneden)

 
Manden bag La Blogotheque’s Take Away Shows, Vincent Moon, gæster sammen med film- og lydkunstner Priscilla Telmon CPH:DOX med deres verdenspremiere på HÍBRIDOS – en treårig, etnografisk udforskning af rituelle ceremonier i Brazilien, indsamlet i og opført via levende billeder og musik.

Lad dig indvie i en højteknologisk, audiovisuel ceremoni, der bringer publikum fra tranceceremonier i Rios forstæder over shamanistiske praksisser i Amazonas til afro-brasilianske kultbevægelser i Bahia. De fremmødte er alene med deres tilstedeværelse medskabere, når Moon og Telmon fremmaner de psykoaktive ritualer gennem live videoredigering af  filmoptagelser fra Brasilien, der kredser om det hybride: Teknologi og natur, kultur og psykologi. ‘HÍBRIDOS’ er en musikalsk og fysisk inddragende filmoplevelse, der tager form efter publikum, stemning og rum i en helt ny, social konstellation on-site. Åbn dit sind og lad dig rive med på en fælles rejse mod det ukendte.

 

Der er 50% rabat på et begrænset antal billetter til showet på LiteraturHaus i morgen d. 21. marts kl. 20.00. Følg dette link og skriv koden: dox17_specialpricemoon 

Læs mere om det samlede projekt her. Link til Facebook-eventet her.

Skriv et svar