DIAS popper op på Bakken i Kødbyen

På torsdag den 16. marts fejrer vi DIAS’ aktuelle udstilling med et bogstaveligt brag af et live-event. Sune Petersen omdanner videobilleder til lyd og Mikkel Meyer spiller Acid House. Det sker på Bakken kl. 21.00! 

Udstillingen Human/Machine – Machine/Human undersøger forholdet mellem mennesket og maskinen. I udstillingen møder vi værker, der får os til at stoppe op og reflektere over maskinen i vores hverdag. Der er oplevelser for både krop, øre og øjne. Oplev bl.a. interaktive værker, der fanger vores krop og gør os opmærksomme på digital identitet – videoværker, der udforsker digital registrering og en musikmaskine, der tager den nysgerrige med på tur gennem et unikt lydunivers styret af tilfældighedsgeneratorere.

INFO
Live-event: Bakken, Kødbyen, Flæsketorvet nr. 19-21 København V  kl. 21.00 -?

Læs mere om eventet: https://www.facebook.com/events/226949634376533/

Læs mere om udstillingen Human/Machine – Machine/Human på diaskunsthal.dk

Skriv et svar