Lykken i fjerne lande / Foredrag med Cooking Sections / 15. feb kl. 17

Cooking Sections / Photo by Victor Staaf

For første gang i Danmark kan du opleve kunstnergruppen Cooking Sections, der med humor og historiske referencer fortæller om kolonitidens tilstedeværelse i dag.

Hvor det i forne tider var kolonialister, der drog ud for at finde lykken i fjerne lande, er der i dag pensionister, der rejser ud for at finde en behageligere hverdag. Pensionisttilværelsen er blevet en motor for global kapital.

Foredraget er på engelsk og en del af foredragsrækken “Økonomi for begyndere” i forbindelse med udstillingen SHOW ME THE MONEY! på Museet for Samtidskunst.

Foredraget er gratis. Hvis man vil se udstillingen koster det almindelig entré på 50 kr. / Pensionister & studerende 40 kr.

Læs mere her

Forfatter: MFSK

I det gule palæ midt i Roskilde ligger Museet for Samtidskunst. Museet blev grundlagt i 1991 som landets første museum for samtidskunst. I dag arbejder museet med den danske og internationale samtidskunsts nyeste udtryksformer. Det er bl.a. lydkunst, performancekunst, videokunst, netkunst og andre kunstformer, der har været med til at forny opfattelsen af kunst i de sidste årtier.

Skriv et svar