Kunstforeningen GL STRAND søger en kommunikationspraktikant til foråret 2017

Er du hjemmevandt i sociale medier? Så er du måske vores nye praktikant i kommunikationsafdelingen i Kunstforeningen GL STRAND. Vi søger en dygtig kommunikationspraktikant til foråret 2017, som har lyst til at prøve kræfter primært med vores SoMe-platforme, men også med alt lige fra nyhedsbreve, PR og afholdelse af events.

Det kan vi tilbyde:
Vi er et lille kommunikationsteam, der brænder for at udbrede kendskabet til vores udstillingssted i hjertet af København. Som fast del af vores team får du dine egne ansvarsområder, og du vil være en væsentlig drivkraft bag GL STRANDs sociale medier i din praktikperiode. Det er derfor også et plus, hvis du har erfaring med dette.

I Kunstforeningen GL STRAND skaber vi udstillinger og events, der kan tiltrække flere forskellige målgrupper. Du vil derfor få mulighed for at prøve kræfter med PR- og presserelaterede opgaver til en bred målgruppe. Vi håber, at du har mod på en hverdag, hvor du arbejder med mange forskellige opgaver under overskriften kommunikation, hvor du får mulighed for at løse opgaver selvstændigt, og hvor du får indblik i, hvordan en Kunsthal arbejder. Derudover er det også vigtigt, at du giver en hånd med i det daglige praktiske arbejde så som at afløse i vores butik og hjælpe med arrangementer mm.

Vi søger en kollega som:

  • Er i gang med en videregående kunst- eller kommunikationsfaglig uddannelse
  • Har kendskab og interesse for kunst
  • Skriver fejlfrit på både dansk og engelsk
  • Har godt kendskab til sociale medier, og brænder for at skabe interessant indhold (Facebook og Instagram)
  • Er god til at bevare overblikket og er vant til at planlægge
  • Ikke er bange for at hjælpe til med forskellige opgaver

Praktisk info
Praktikperioden løber fra 2. januar 2017 til medio juni 2017, men kan naturligvis tilpasses efter dine ønsker. Praktikken er ulønnet. Til gengæld får du masser af erfaring og ansvar, og du får lov til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver, da vi er en lille kommunikationsafdeling.
Læs mere om Kunstforeningen GL STRAND på www.glstrand.dk og på Facebook og Instagram.

Ansøgningsfrist: Hvis dette opslag har vakt din interesse, så send din ansøgning og CV i en samlet pdf-fil til Pernille Wahlgren på pw@nullglstrand.dk.

Gl. Strand 48
1202 København K
tlf. +45 33 36 02 60

 

 

Skriv et svar