SNYK Talk : Timothy Morton & Jennifer Walshe

snyk-talk Lørdag den 5. november har du en sjælden mulighed for at opleve den britiske filosof Timothy Morton i et topmøde med performancekunstner og komponist Jennifer Walshe til SNYK Talk på festivalen G((o))ng Tomorrow. Arrangementet foregår i Koncertkirken på Nørrebro.

Vi er virkelig midt i et mareridt: der er ingen grund til at tjekke længere.

Ifølge Timothy Morton bør kunstnere, musikere, forfattere, og humanister besætte en plads i nye klimapaneler, hvilket kan lede til, at mennesket erkender den globale opvarmning som en realitet. Morton er intenst optaget af feltet mellem filosofi, natur, økologi og kunst. Han forholder sig kritisk til nutidens store spørgsmål om klimaforandringer og har arbejdet sammen med Olafur Eliasson og inspireret Björks Hyperballad-udgivelse.

I Jennifer Walshes arbejde med kunstfilmen ‘An Gléacht‘ og det audiovisuelle værk ‘Everything is important‘, som begge kan opleves på på årets G((o))ng Tomorrow, har hun i sin research og udvikling af værkerne korresponderet myldrende, intuitivt og intenst med Morton om de samtidsudfordringer hun selv beskæftiger sig kunstnerisk med – bl.a. den globale opvarmning

Den 5. november i Koncertkirken bygger de to samarbejdspartnere videre på disse samtaler, der vil fungere som opvarmning til aftenens visning af Jennifer Walshe’s film ‘An Gléacht’, som flankeres af performance og musik af Walshe selv, pianisten Simon Toldam og saxofonisten Lotte Anker.

Hvad: SNYK Talk: Timothy Morton & Jennifer Walshe.
Hvornår: Lørdag den 5. november 2016 Kl. 19.00
Hvor: Koncertkirken, Nørrebro
Billetter: 125 kr./ Studerende 70 kr.
Billetto!
Facebook-begivenhed!

G((o))ng Tomorrow – exploring music and sound 2016 Copenhagen 04. – 12. November
G((o))ng Tomorrow er en årligt tilbagevendende festival i København for ny, eksperimenterende musik og lydkunst på tværs af genrer og i mødet med andre kunstarter. Fra 2005-2014 gik festivalen under navnet Wundergrund og fik nyt navn i forbindelse med 10-års jubilæet i 2015. Festivalen er arrangeret af SNYK – genreorganisation for ny, eksperimenterende musik og lydkunst. Se det fulde program her!

Skriv et svar