CC: presents alva noto

 Carsten Nicolai: unidisplay (2012). Installation shot, Copenhagen Contemporary, 2016. Foto: Anders Sune Berg

Carsten Nicolai: unidisplay (2012). Installation shot, Copenhagen Contemporary, 2016. Foto: Anders Sune Berg

For English version please go to our website:
http://cphco.org/en/event/finissage-concert-with-alva-noto/

Copenhagen Contemporary (CC), artFREQ. og Goethe-Institut Dänemark præsenterer en sjælden mulighed for at opleve alva noto aka Carsten Nicolai. I forbindelse med lukningen af hans udstilling ‘unidisplay’ på CC, vil han skabe et helt nyt visuelt udtryk i installationen som baggrund for koncerten

Billetprisen er 100 kr. og kan købes i forsalg på Billetlugen:
http://www.billetlugen.dk/da/event/alva-noto-live/billetter
Evt. overskydende billetter sælges i døren på aftenen.

Koncerten starter kl. 20, men kom gerne tidligere da billetten også giver adgang til at opleve de andre udstillinger på Copenhagen Contemporary med Bruce Nauman (US), Ragnar Kjartansson (IS), Yoko Ono (JP) og Pettersen & Hein (NO/DK).

Carsten Nicolai aka alva noto bor i Berlin og arbejder i krydsfeltet mellem kunst, musik, matematik og videnskab. Som afslutning på CCs udstilling forenes musikeren alva noto og billedkunstneren Carsten Nicolai i koncerten. Nye live-genererede, visuelle mønstre projiceres op på den lange væg som billedside til den elektroniske musik. Ved en pult i installationen vil alva noto omdanne lydene til bølger og geometriske former i et overvældende billedunivers.

Carsten Nicolai har deltaget i internationale udstillinger som Documenta og Venedig Biennalen, ligesom han har haft solo- og gruppeudstillinger verden over. I sine musikprojekter har han samarbejdet med bl.a. Ryuichi Sakamoto. Senest har alva noto været med til at lave musikken til Alejandro González Iñárritu film The Revenant.

Copenhagen Contemporary (CC) er etableret med henblik på at skabe et nyt, internationalt udstillingssted i København for installationskunst og performative værker.

+ artFREQ. (Official) + specialiserer sig i at kuratere koncerter med radikale pionere og avantgarde kunstnere af international klasse fra de sidste seks årtier. Den 18. november præsenterer artFREQ. Autechre i DR Koncerthuset.
http://artfreq.com/#/alva-noto/

Goethe-Institut Dänemark Dänemark er Tysklands kulturinstitut i udlandet. De fremmer kendskabet til det tyske sprog og plejer internationale kulturelle samarbejder. Med støtte fra Goethe-Institut Dänemark har denne finissage-koncert kunne lade sig gøre.

Skriv et svar