Brænder du for at kommunikere kunst og kultur? Kom i praktik hos Have Kommunikation

Fra januar til juli 2017

Hos Have Kommunikation har vi gennem mere end tre årtier arbejdet med at formidle kunst og kultur, og vi er i dag Skandinaviens førende kommunikationsbureau på kulturområdet. Desuden har vi en stærk portefølje af projekter inden for erhvervslivet, NGO-verdenen og det offentlige. Netop nu er vi på udkig efter en ambitiøs og talentfuld praktikant, der har lyst til at blive en del af vores team.

Som praktikant hos Have Kommunikation får du et helt unikt indblik i det danske kulturliv. Du er med bag om scenen ved stort anlagte prisuddelinger. Du står på den røde løber ved film- og teaterpremierer. Samtidig kommer du helt ind i mediemaskineriet, når alt fra kulturprojekter og events til private virksomheder, NGO’er og offentlige instanser skal kommunikeres til offentligheden.

Til hverdag befinder du dig på bureauets livlige hovedkontor, som ligger på Nørrebro i København. Her indgår du på lige fod med de øvrige ansatte, og dine opgaver vil typisk bestå i følgende:

• Udarbejdelse af pressemateriale
• Koordinering af interviews
• Opsøgende pressearbejde
• Research og dokumentation
• Planlægning og afvikling af pressemøder og -events

Praktikopholdet giver dig således masser af konkrete erfaringer, der vil ruste dig til din videre karriere. Samtidig opbygger du undervejs et stærkt branchenetværk bestående af både journalister, redaktører, kulturaktører, erhvervs- og kommunikationsfolk.

Det afgørende er, at du er:

• Begejstret for kommunikationsfaget
• Dygtig til at skrive
• Velorienteret om aktuelle tendenser i kultur- og erhvervslivet
• God til at snakke i telefon
• Hurtig til at sætte dig ind i nye projekter

Herunder kan du se en række projekter, som du eksempelvis kan komme til at arbejde med.

Hvis ikke du er berettiget til SU under praktikforløbet, tilbyder vi en tilsvarende løn.

Ansøgningen skal sendes senest den 1. oktober 2016 til praktikkoordinator Kristina Sindberg på kristina@nullhave.dk. Samtaler afholdes i oktober.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Udpluk af projekter i Have Kommunikation

Bodilprisen
Danmarks ældste filmpris, som er blevet uddelt siden 1948. Vi står for konceptudviklingen og afviklingen af det store show – såvel som kommunikationsarbejdet både forud for, under og efter showet.

Heartland Festival
Vi har været med fra den fynske festivals første år. Vi har både stået for kommunikationsindsatsen forud for festivalen og håndteringen af pressen undervejs.

Air France-KLM
Gennem mere end tre år har vi været fast PR-partner for det fransk-hollandske luftfartsselskab. Vi kommunikerer både nye destinationer og organisatoriske ændringer – såvel som historier om, hvordan man kommer flyskræk til livs og bedst rejser med småbørn, samt populære myter om at flyve.

Aarhus Teater
Det største teater i Danmarks næststørste by er en mangeårig samarbejdspartner. Vi har blandt andet hjulpet teatret med en reorganisering af teatrets kommunikation og marketing samt udviklingen af et koncept for indtagelsen af Bispetorv, den historiske plads foran teatret.

We Will Rock You
Vi står for kommunikationen af den første danske version af Ben Eltons højtelskede musical, som får premiere til april 2017 i Royal Arena og efterfølgende spiller i Jyske Bank Boxen.

Dansk Folkehjælp
Julehjælp, feriehjælp, sommerkoncerter i Knuthenborg Safaripark – og en solid placering af fattigdom i Danmark på mediernes dagsorden. Det er blandt de historier, vi gennem mange år har samarbejdet med Dansk Folkehjælp om at formidle.

Kulturmødet på Mors
Have Kommunikation er stærkt engageret i den stort anlagte begivenhed på Mors, hvor kulturen ivrigt diskuteres og perspektiveres i løbet af de 48 timer, som Kulturmødet varer. Vi står for at sikre den landsdækkende synlighed af Kulturmødet, og vores grundlægger og kreative direktør Christian Have deltager desuden som moderator og interviewer.

Skriv et svar