ART TALK : UDSMYKNINGSKUNST

Den 2. nov. 2016 kl. 16:30

Første art talk om udsmykningskunst og kunst i det offentlige rum afholdes den 2. november kl. 16.30 på plan 4.

Når kunstnere skaber værker til det offentlige rum, står de over for byggetekniske, juridiske, økonomiske og processuelle udfordringer, som er forskellige fra dem, de møder, når de arbejder hjemme i atelieret.

Vi har inviteret tre billedkunstnere, som, i selskab med arkitekt, Jørgen Kreiner, og billedhugger og professor, Morten Stræde, vil fortælle om deres erfaringer og udfordringer med udsmykningskunst. Der lægges efterfølgende op til debat.

De tre billedkunstnere er:

> Ane Mette Ruge

> Ann Lislegaard

> Mette Winckelmann

Der er fri entré, men begrænset antal pladser. Tilmelding via tilmelding@nullsvfk.dk

Skriv et svar