Vil du være en del af G((o))NG TOMORROW 2016?

Komprimeret billed2

G((o))NG TOMORROW er Københavns festival for ny, eksperimenterende musik og lydkunst, der rammer byens spillesteder fra den 4. til 12. november 2016

Vi søger frivillige, der kan være med til at afvikle festivalens mange koncerter og performances på tværs af musikgenrer og kunstmiljøer, fordelt på forskellige venues i hele København.

Som frivillig bliver du en del af G((o))NG TOMORROW-crewet, og du kan være med til at alt fra PR-distribution til event-afvikling, bar- og billetsalg, scene, lyd, lys og bandcare. Ud over at lære en hel masse om festivalproduktion, får du som tak for hjælpen også adgang til én gratis koncert pr. vagt du tager, en G((o))NG TOMORROW festival-t-shirt samt mad, drikke og masser af hygge, imens du arbejder.

Hvis du har lyst til at være med eller bare er nysgerrig efter at høre mere, så skriv en mail til Helene@nullsnyk.dk med dit navn, kontaktoplysninger og evt. lidt info om dig selv og dine ønsker. Så sender vi dig opdateringer om informationsmøder for frivillige, hvor du kan møde resten af crew’et og høre endnu mere om det hele, når vi kommer tættere på festivalen.

Læs mere på gongtomorrow.dk eller find os på Facebook

Vi glæder os til at møde dig!

Print

Snyk_ny_musik_logo_png

Skriv et svar