STUDIEJOB – DEN FRIE UDSTILLINGSBYGNING

Informationsmedarbejder
Studiejob, 10 t/uge
Den Frie Udstillingsbygning

Den Frie Udstillingsbygning søger informationsmedarbejder med interesse for samtidskunst og kulturformidling. Vi søger snarest en engageret og servicemindet studerende fra Kunsthistorie, Visuel Kultur, Performance-design eller et andet relevant fag til at indgå i et ungt, velfungerende team af informationsmedarbejdere.

Arbejdet består af receptionsarbejde, hvilket bl.a. involverer servicering af vores besøgende og billetsalg. Du vil således fungere som et af udstillingsbygningens ansigter udadtil og formidle udstillingerne til vores gæster. Derudover består arbejdet i at du løbende vil tage vare på de aktuelle udstillinger samt hjælpe til med mindre og praktiske ad hoc opgaver.

Vi søger en person, der er ansvarsbevidst, er god til at løse problemer, elsker at kommunikere med mange forskellige mennesker, gerne kommer med nye idéer og ikke er bange for at have mange bolde i luften.

Arbejdet ligger i weekenden og på enkelte hverdage.
Tid: ca. 10 timer ugentligt.
Arbejdssted: Den Frie Udstillingsbygning

Der er ansøgningsfrist d. 14. august. Samtaler planlægges at finde sted mellem d. 17. og 22. august.

Ansøgningen sendes til: nfr@nulldenfrie.dk

postkort

Forfatter: denfrie

Den Frie Udstillingsbygning Oslo Plads 1 2100 København Ø

Skriv et svar