BYGBAR: Fremtidens byggeri er digitalt!

Som en del af SPROUT Talent Week ser vi nærmere på om digitale værktøjer kan revolutionere byggebranchen? Svaret er ja! Mød tre digitale talenter, som er godt i gang med at revolutionere branchen indefra.

På årets første BYGBAR den 17. august fra 15.30-18.00 møder du to iværksættere som begge har startet succesfulde virksomheder kun få år efter deres uddannelse. Du møder også et stærkt talent, der til daglig sidder i Rambøll, og som har analyseret og sammenlignet forskellige digitale værktøjer samt modeller for tidlig inddragelse af branchens aktører. Alle tre mener, at byggeriet ikke bare skal optimeres, men revolutioneres – og værktøjet er digitalt!  Derfor vil vi snakke BIM, modellering, byggeprocesser, penge, mængdeudtræk og dimensioner.

Vi gør det med tre hurtige indspark fra byggeriets innovations- og vækstlag med efterfølgende diskussion samt øl og hotdogs fra Warpigs – Mikkellers nye Brewpub.

BYGBAR sætter bygbarhed på dagsordenen med cases og innovative samarbejdsformer, samt nye teknologier, der vil revolutionere byggeriet.

Skriv et svar