Omvisere søges til Kunstforeningen GL STRAND

 

GL_STRAND_LOGO_RGB_WEB

 

 

2 OMVISERE SØGES

Kunstforeningen GL STRAND søger studerende fra KUNSTHISTORIE og MODERNE KULTUR til at omvise i vores vekslende udstillinger.

Har du bestået din grunduddannelse, er du fagligt ambitiøs og brænder du for at formidle aktuelle tendenser og teorier inden for kunsten, så er du måske den, vi søger til at omvise i udstillinger med moderne kunst fra begyndelsen af 1900-tallet og frem til i dag.

ARBEJDSOPGAVER

  • Omvisninger målrettet alle besøgsgrupper på dansk og engelsk
  • Aldersdifferentierede undervisningstilbud målrettet børn og unge

Der er stor fleksibilitet i arbejdet, til gengæld forventer vi, at du går seriøst og selvstændigt til værks.

Du bliver en del af et lille, men kompetent omviserteam på GL STRAND. Arbejdstiderne vil være afvekslende i forhold til efterspørgslen, men omvisningerne vil typisk ligge i tidsrummet kl. 16-20 i hverdage og kl. 11-16 i weekender.

For yderligere oplysninger om jobbet kontakt udstillingsinspektør Pernille Fonnesbech på E: pf@nullglstrand.dk eller T: 33 36 02 69

ANSØGNINGEN
Send din ansøgning senest tirsdag d. 17. maj 2016 kl. 12 til info@nullglstrand.dk eller pr. brev til Kunstforeningen GL STRAND, Gl. Strand 48, 1202 København K.  
Skriv i emnefeltet eller mærk kuverten “OMVISER”.

Vi afholder samtaler i ugen efter ansøgningsfristen. Jobbet tiltrædes hurtigst muligt derefter.

Kunstforeningen GL STRAND er en moderne kunsthal med en lang historie. Vores mål er at være på forkant med nye tendenser i dansk såvel som internationalt kunstliv og at støtte danske kunstnere gennem udbredelse og formidling af deres kunst. Vi samler ikke og sælger ikke, men stræber alene efter at udbrede kendskabet til kunsten og skabe debat om kunsten herhjemme. På det punkt er vores visioner i dag de samme som ved stiftelsen i 1825.

Skriv et svar