Gospel Workshops/Master Classes 8.-12. juli

Billede Samantha

Gospel workshop/master class med den internationalt anerkendte sanger Samantha-Antoinette Smith.

Dette er en enestående mulighed for at arbejde med et af de helt store internationale navne inden for gospelmusik. Samantha-Antoinette Smith har gennem sin 30 år lange karriere som sanger været på turné med blandt andre Depeche Mode, Erasure, Jamiroquai, Richard Ashcroft, Beverley Knight, MIKA, Plan B og Sam Moore.

Samantha har været en del af The London Community Gospel Choir i 21 år og har her sunget sammen med kunstnere som Mariah Carey, Lionel Richie, Blur, Joe Cocker, James Brown, Mel B, Manu Dibango, George Michael, Freddie Mercury, Paul McCartney, Michael Bolton, Sir Andew Lloyd Webber, Elton John & Tim Rice, Westlife, Tina Turner, Puff Daddy, Faith Evans and Gloria Gaynor og mange andre.

Samantha har medvirket i en række musicals og operaer, og hun kom for første gang til København som gæstesanger i Operaen i forbindelse med Det Kongelige Teaters opsætning af ”Porgy and Bess” i 2014. Siden da har hun besøgt København flere gange i forbindelse med Copenhagen Jazz Festival.

Denne workshop/master class henvender sig både til professionelle sangere og ikke-professionelle og giver en grundlæggende introduktion til gospel som genre. Deltagerne vil høre om gospelens oprindelse og vil lære en række populære sange/arrangementer som et ensemble. Det hele foregår i en afslappet, sjov og opløftet stemning, og vi garanterer, at I vil gå derfra fulde af energi!

Workshoppen/master class’en foregår på engelsk.

Datoer:
Fredag d. 8. juli kl. 11.45-14.45
Billetter: https://billetto.dk/da/gospel-workshop-8-juli
Mandag d. 11. juli kl. 13.00-16.00
Billetter: https://billetto.dk/da/gospel-workshop-11-juli
Mandag d. 11. juli kl. 18.00-21.00
Billetter: https://billetto.dk/da/gospel-workshop-11-juli-aften
Tirsdag d. 12. juli kl. 10.30-13-30
Billetter: https://billetto.dk/da/gospel-workshop-12-juli

Sted:
8. og 11. juli:
Det Lille Musikhus. Brolæggerstræde 14. 1211 København K.
12. juli:
Charlie Scott’s Bar. Skindergade 43. 1159 København K

Pris: 200 kr. pr. person pr. workshop

For yderligere information, kontakt Astrid Gravsholt på kontakt@nullastridgravsholt.dk eller tlf. 21812476

Skriv et svar