SOMMERPRAKTIK

KUNSTHAL 44 MØEN søger en praktikant der studerer Kunsthistorie, Visuel Kultur,  Moderne Kultur eller Kulturformidling på Københavns Universitet i perioden eller en del af perioden 15.5. – 18.9 2016

Vi kan tilbyde en sommer – uden for alfarvej – i et internationalt kunstmiljø, som en del af det daglige arbejde i kunsthallen. Du skal hovedsalig arbejde med formidling af vores udstillinger til børn og unge.

Praktikpladsen indebære:
1. Planlægning og formidling af udstillingerne overfor børn og unge.
Måske du har arbejdet med dialogbaseret undervisning? 

44_facade

Vi kan tilbyde:
— et værelse
— arbejdstid: onsdag til søndag i 30 timer
— cykelafstand til stranden
— at være en del af installation af udstillinger
— møde med kunstnere , kunststuderende og kuratorer

Kunstforeningen 44 Møen driver udstillingsstedet Kunsthal 44 Møen i Askeby på Møn med formand Bjørn Nørgaard og den tyske kurator René Block, som kunstnerisk leder, i spidsen. Møn har i mange år været centrum for internationalt agerende kunstnere og andre med rodfæste i Fluxus-bevægelsen. På denne baggrund valgte Henning Christiansen, Bjørn Nørgaard og René Block at stadfæste deres mangeårige samarbejde ved at stifte Foreningen 44 Møen i 2007 og åbne Kunsthal 44 Møen i 2008. I 2012 satte foreningen en gæstebolig ved siden af kunsthallen i stand, så unge nationale og internationale kuratorer, kunstnere og kunsthistorikere har mulighed for at studere og være en del af stedet og i 2013 udvidede foreningen sit virke ved at skabe et Arkiv der giver unge komponister adgang til Henning Christiansens kompositioner, og et Levende Arkiv der skaber mulighed for at publikum kan opleve, og de unge kunstnere kan udvikle, lydkunst. I år er Kirstine Nørgaard Andersen den kurator-i-residens, som årets praktikanter skal bo og samarbejde med.

For yderligere information og året program: www.44moen.dk
Og Christina Louise Jørgensen e-mail: info@null44moen.dk Mobil: 2392 7119

Ansøgningen sendes pr e-mail inden 15.4.16 til
E-mail: info@null44moen.dk
Kunsthal 44 Møen
Fanefjordgade 44
4792 Askeby
DENMARK

Skriv et svar