Sneak peek-koncert til SPOR festival 2016 WYSI(N)WYG: SCENATET & Pamplemousse: “Is This What We Believe It Is?”

STED: Nikolaj Kunsthal, Nikolaj Plads 10, 1067 København K
TID: Torsdag d. 17. marts kl. 19-21
FACEBOOK
ENTRÉ: 50 kr.

Gå ikke glip af muligheden for at opleve et sneak peek med den århusiansk baserede SPOR festival for første gang i København, hvor det danske ensemble SCENATET møder det amerikanske komponist/performerkollektiv ensemble Pamplemousse i en farverig koncertoplevelse i Nikolaj Kunsthal.

Koncerten repræsenterer et unikt samarbejde mellem to ligesindede ensembler, der vil performe sammen og hver for sig. Samlet kan publikum forvente sig en koncertoplevelse, der er performativ og legende ud over det sædvanlige. Oplev opførelser af Pamplemoussemedlemmerne Jessie Marino, Bryan Jacobs og Natacha Diels samt de danske komponister Simon Løffler og Kaj Duncan David.

Koncerten er desuden en del af Ensemble Pamplemousses kommende internationale turné, og det er første gang nogensinde, at publikum har mulighed for at opleve dette kreative kollektiv udfolde sig i Europa.

Skriv et svar