Arkitektur performance: Kristoffer Akselbo “Ensconced”, 18-27 marts 2016

STED: Nikolaj Kunsthal, Nikolaj Plads 10, 1067 København K
TID: Fredag d. 18. – søndag d. 27. marts i åbningstiden. (tirs-søn 12-17, tors 12-21)

FACEBOOK

Som en del af Copenhagen Architecture Festival har kunstner Kristoffer Akselbo sammen med kurator Jacob Lillemose udviklet en arkitektonisk installation og performance til Nikolaj Kunsthal. Her har en anonymiseret beboer forskanset sig i kunsthallens indgangsparti og interagerer vilkårligt med publikum.

Projektet undersøger de udfordrende psykologiske aspekter af en katastrofe, og hvad det i den forbindelse betyder at forskanse sig. Kom og oplev et stykke overlevelsesarkitektur med en karakter, der pendulerer mellem at være eneste overlevende efter katastrofen og pioner i en ny verdensorden. Projektet er blevet til i samarbejde med Copenhagen Architecture Festival og Nikolaj Kunsthal.

Skriv et svar