DOXBIO søger praktikanter til lancering af dansk drama + film om Zlatan / opstart april

DUZ_plakat_web

DOXBIO leder efter de rette personer til at hjælpe os med at gøre biografpremiererne på vores to kommende film DEM VI VAR og DEN UNGE ZLATAN til kæmpe landsdækkende filmevents.

Forløbet giver et unikt indblik i distributionsprocessen fra start til slut. DOXBIO leverer skræddersyede forløb for hver enkelt filmtitel, hvilket betyder, at markedsføringen er forskellig fra film til film. Det stiller krav til din kreativitet og skaber samtidig et spændende og dynamisk arbejdsmiljø.

DOXBIO er Danmarks landsdækkende biografklub for dokumentarfilm. Vi samarbejder fast med 50 biografer om et eksklusivt udvalg af de bedste dokumentarfilm. Vi har 6 landsdækkende premiere-arrangementer hvert år.

DOXBIOs praktikanter arbejder med:
* Ud- og afvikling af markedsføringskoncepter og events
*DOXBIOs sociale medier + hjemmeside
*Aktivering af sponsorater
*Direct marketing + outreach
*Distribution af markedsføringsmaterialer
*Kortlægning af målgrupper og interessenter
*Kontakt og koordinering med lokalpresse, samarbejdspartnere, sponsorer mm.
*Evt. mindre grafiske opgaver i forbindelse med markedsføring og events

Du skal være initiativrig og kunne håndtere opgaver selvstændigt, og bliver en del af et lille team, hvor alle er vigtige og vi løfter i flok.

Det praktiske: Praktikken er ulønnet. Start i april. Varighed 3-6 måneder. Praktikken må gerne være meritgivende til en igangværende uddannelse, men dette er ikke et krav. Det er muligt at tilpasse arbejdstiden efter øvrige forpligtelser.

Send din ansøgning snarest muligt (og senest 23. marts), da vi afholder samtaler løbende. For yderligere oplysninger kontakt Nina Nørgaard Jensen på nina.nj@nulldoxbio.dk

DOXBIO har til huse i arbejdsfællesskabet Fonden De Københavnske Filmfestivaler, der holder til på Tagensvej sammen med CPH:PIX, CPH:DOX og Buster.

Se www.doxbio.dk for yderligere information.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar