MENNESKER MØDES

PREMIERE 25. FEBRUAR

En forestilling om forestillingen om kærlighed

Sidste forår gjorde de sig bemærket med den anmelderroste og udsolgte teaterserie DE RESISTENTE i en villa på Østerbro. Nu præsenterer Teater Tugt MENNESKER MØDES i en gammel militærbunker på Teaterøen.

I MENNESKER MØDES har Teater Tugt byttet rundt på kønnene og placeret den græske myte om Pygmalion i en moderne kontekst. Den unge længselsfulde kvinde Pyg opdigter i sin ensomme bunker en mand. Hun skriver lange historier om ham, taler til ham, forestiller sig hans krop, stemme og personlighed. Men hvad sker der, hvis skaber og skaberværk indleder et kærlighedsforhold? Kan virkeligheden leve op til forestillingen om at mødes?

MENNESKER MØDES spiller i bunkeren på Teaterøen:

25. februar – 10. marts, hverdage kl. 20.00, lørdage kl. 17.00

www.billetto.dk / Løssalg: 100,- / Unge, studerende: 60,-

Se mere på www.teatertugt.dk og www.teateroen.dk  

 

Teaterøen, William Wains Gade 11, Refshaleøen

Skriv et svar