Vild med ny, eksperimenterende musik og lydkunst?! – SNYK søger studentermedhjælper

snyk_logo_rød_3

SNYK – genreorganisationen for ny, eksperimenterende musik og lydkunst – søger en studentermedhjælper i en 15 timers stilling med tiltrædelse 1. april 2016.

Arbejdet vil primært bestå i at være redaktør på SNYK & Seismografs KoncertKalender og skrive artikler om aktuelle begivenheder. Derudover deltager studentermedhjælperen i udviklingen af SNYKs arbejde på sociale medier, afviklingsarbejde i forbindelse med SNYKs arrangementer og assisterer ved forefaldende arbejde på tværs i organisationen. Weekend- og aftenarbejde i forbindelse med arrangementer må påregnes.

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for og indsigt i scenerne for ny, eksperimenterende musik og lydkunst. Du har nogle år tilbage af sine studier, og er selvstændig, udadvendt og ansvarsbevidst. Du er en god kommunikator i tale og på skrift på såvel dansk som engelsk, hurtig på tasterne, systematisk og grundig i dit arbejde. Erfaring med hjemmesideopdatering, sociale medier, Word, Excel og afvikling af arrangementer er en fordel.

Som studentermedhjælper i SNYK bliver du en del af et dynamisk projekt-team, og vi kan tilbyde et selvstændigt og fleksibelt studenterjob i musikmiljøet, som i eksamensperioder kan tilrettelægges efter aftale.

Send en kort ansøgning og CV vedhæftet som PDF til snyk@nullsnyk.dk senest den 29. februar kl. 12.00. Vi afholder samtaler i perioden 7.-10. marts 2016.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
Leder Thorbjørn Tønder Hansen, thorbjorn@nullsnyk.dk, tlf 53 73 90 01
Kommunikationsansvarlig Mie Petri Lind, mie@nullsnyk.dk, tlf 53 73 90 02


SNYK er genreorganisationen for ny, eksperimenterende musik og lydkunst og arbejder inden for en rammeaftale med Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik. SNYK arbejder med projekter, formidling, netværksarbejde, rådgivning og international transportstøtte og har til formål at fremme scenen for ny, eksperimenterende musik og lydkunst i Danmark og dansk ny, eksperimenterende musik og lydkunst i udlandet.

SNYK arrangerer den årlige G((o))ng Tomorrow festival i København.
www.snyk.dk // www.gongtomorrow.dk
Du kan orientere dig i Koncertkalenderen her 

snyk logo sort150x150

Skriv et svar