VIL DU VÆRE FRIVILLIG I STUDENTERNES GALLERI?

Studenternes Galleri

Studenternes Galleri søger nye frivillige!

Som en del af gruppen vil du komme til at arbejde med projektudvikling, kuratering, presse, sociale medier, grafisk design af plakater mm. Du vil opdage nye evner hos dig selv og bidrage til et kreativt rum for studerende på KUA.

Vi holder regelmæssige møder på Det Humanistiske Fakultetsbibliotek, hvor vi holder til. Du skal have mod på at arbejde med små projekter både derhjemme og sammen med os andre. Du behøver ikke selv at være kreativ, bare du har lysten til projektet og læser på Københavns Universitet.

Send os en ansøgning til studenternesgalleri@nullgmail.com med lidt info om dig selv; Hvad studerer du, hvor langt er du med studiet, hvorfor vil du gerne være med i galleriet, og nævn eventuelt hvilke erfaringer du har.

Skriv gerne snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!
– Studenternes Galleri
www.facebook.com/studenternesgalleri

Skriv et svar