End Of Dreams : Artist talk

FOTOFORUM 11. FEBRUAR MED NIKOLAJ BENDIX SKYUM LARSEN

fc_endofdreams_email_sig

Mød udstillingsaktuelle Nikolaj Bendix Skyum Larsen på FotoForum og hør ham fortælle om End of Dreams. Her sætter han projektet i sammenhæng med sin øvrige produktion af migrationsværker: Promised Land, På kanten af Europa, End of Season, Ode to the Perished og Rendezvous. Skyum Larsen har i en del år undersøgt de skyggesider, der er forbundet med flygtningetilværelsen. End of Dreams er en totalinstallation, hvor video, skulptur og fotografi skaber en helhed for udfoldelsen og sansningen af projektet. Det samlede værk er en ode til de mange menneskeliv, der er gået tabt i forsøget på at krydse Middelhavet. Forliste håb om at nå Europa og finde fred. Larsen vil efter foredraget vise rundt i udstillingen, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til kunstneren.

FotoForum med Nikolaj Bendix Skyum Larsen, torsdag d. 11. februar kl. 17-19Pris inkl. en øl eller et glas vin: 45 kr. Gratis for medlemmer af Fotografisk Center og Dansk Journalist Forbund. Tilmelding:info@nullphotography.dk eller 3393 0996.

Skriv et svar