Force of Nature søger kommunikationspraktikant!

job4

Force of Nature er et kreativt kommunikationsbureau med speciale i kulturformidling og kommercielle tiltag særligt indenfor kulturen; film, kunst, mode, design og musik.

Med greb fra reklame og marketing, grafisk design, journalistik, kommunikation og PR udvikler Force of Nature koncepter og kampagner samt kommunikations- og PR-løsninger, der lever på tværs af de mange discipliner. Grundstenen er at skabe engagerende fortællinger, man helt naturligt ønsker at videre- og genfortælle.

Vi søger en praktikant med engagement i kulturen og lyst til at arbejde med både ord, sociale medier, ideer og projektledelse.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omhandle tekstforfatning, social media håndtering, CMS-arbejde og projektledelse.

Hvem er du?
Du er energisk og brænder for dit arbejde og har meget gerne en naturlig interesse og viden indenfor de kulturområder Force of Nature arbejder med.

Du er idérig, har et godt overblik, er en sikker skribent og kommunikatør, skarp på de sociale medier – og har en naturlig lyst til at lede og løse de opgaver og projekter du sidder med.

Du er muligvis i gang med en uddannelse indenfor kommunikation, marketing eller journalistik.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med CMS-håndtering, Photoshop og InDesign.

Hvad kan Force of Nature tilbyde?

Vi kan tilbyde et alsidigt og udfordrende praktikophold i en kreativ virksomhed, hvor den gode idé og historie altid vinder – uafhængigt af, hvem der kom med den.

Du vil indgå som en central aktør i virksomhedens udvikling, hvor der er højt til loftet, og hvor ambitionerne er store.

Stillingen er tidsbegrænset i 3-6 måneder, ulønnet og som udgangspunkt fuldtid – det kan dog nedskaleres efter aftale. Start 1. februar – eller før efter aftale.

Ansøgning samt CV sendes til info@nullforce-of-nature.dk – mærket ”praktikant” inden onsdag den 13. januar 2016.

Force of Nature
Peder Hvitfeldts Stræde 4, 1. TV.
1173 København K

Skriv et svar