WORKS AT WORK: duo works

Dansehallerne 28. – 31. oktober 2015
International performancefestival, der sætter fokus på samarbejdet mellem to personer – kunstnere, filosoffer, studerende og andre arbejdere.

waw2-facebook-cover

 

 

 

 

 

Duo works er den anden af i alt tre internationale festivaler i serien WORKS AT WORK, der undersøger kunstnerisk arbejde som livsform. Duo works sætter fokus på det relationelle – i skabelsen af værker og som mellemmenneskelig og kulturel erfaring.

Hvor den første festival om solo-arbejde tematiserede solokunstnerens skisma som egen chef og ansat, tematiserer duo works samarbejdets kunstneriske potentiale og sociale udfordringer.

Anderkendte kunstner-duoer
WORKS AT WORK inviterer anerkendte duokunstnere, -filosoffer og -studerende til Dansehallerne i København og Inkonst i Malmø. Alle har de hver især udviklet en specifik duopraksis, hvor det er de to biografier, relationen, samarbejdet, sliddet, konflikterne, samt tid og penge, der skaber værket.

Hvad er det, som driver duo-samarbejdet fremad, og hvad binder de to sammen? Er det symbiosen, det tvilling-lignende, synkronisiteten i to menneskers praksis? Eller er det skænderiet, antagonismen, konkurrencen mellem de to, der præger arbejdsdynamik og udtryk?

Diskussioner og artisttalks under festivalen modereres af duo-samarbejderne Chuck Morris og two-women-machine-show.

Se programmet for WORKS AT WORK: duo works.

Spillested: Dansehallerne, Pasteursvej 20, 1799 København V
og Inkonst, Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, 211 43 Malmö
Spilleperiode: 28. – 31. oktober 2015
Sprog: Engelsk
Kunstnere: deufert & plischke (DE), Lazyblood (IS), Kim Hjorthøj & Lisa Östberg (SE), Jee-Ae Lim & Neji Pijin (ROK/JP), Quast & Knoblich (DE) m.fl.
Kuratering: Kunstnerisk leder Cecilie Ullerup Schmidt og dramaturg Ida-Elisabeth Larsen
Støttet af: Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst I samarbejde med: Goethe-Institut Dänemark, Den Danske Scenekunstskole, De Frie Koreografer, Inkonst Malmö. Duoer’ne Chuck Morris (DK/CH) og two-women-machine-show (DK) modererer diskussioner og artisttalks under festivalen.

Skriv et svar