Kulturnattens program i Dansehallerne

Kulturnatprogram DH 2015Læs mere på www.dansehallerne.dk

Håber vi ses.

KH Dansehallerne

Forfatter: camilla

Jeg arbejder i Dansehallerne med PR & Kommunikation for de forskellige forestillinger og aktiviteter vi har i huset. Dansehallerne er et vitalt samlingspunkt og nationalt kompetencecenter for dans som kunstart. Dansehallernes formål er at styrke, udvikle og udbrede dans som kunstart og sikre dansens synlighed og centrale placering i kulturlivet. Dansehallerne har administration på Regnbuepladsen 7, 5 / 1550 KBH v og en mindre afdeling i hjertet af Aarhus. Alle Dansehallernes aktiviteter, forestillinger, talks og events foregår rundt omkring i København i samarbejde med en række markante og spændende kunstinstitutioner, partnere og venues – samt rundt omkring i hele Danmark.

Skriv et svar