PÅ STEDET: CYKELSLANGEN

På stedet Cykelslangen - Rasmus Hjortshoj - Cykelslangen LARGE - 07_Phot...

Cykelslangen på Dybbølsbro har været med til at sætte streg under København som en af verdens bedste cykelbyer. Kom og vær med når På Stedet tager til Cykelslangen og hør partner DISSING+WEITLING, Jesper Henriksen, fortælle historien bag den knald-orange cykelbro.

Kom tæt på nogle af eksemplerne fra udstillingen ‘Banebrydende byggeri’, når Dansk Arkitektur Center inviterer ud i Danmark. Mød op På Stedet, og få historien når arkitekten, ingeniøren, bygherren eller anden central nøgleperson bag byggeriet fortæller.

Prisvindende og knald-orange cykelbro

Cykelslangen, der forbinder Dybbølsbro med Havneholmen, fik fuldendt forbindelsen mellem Vesterbro og Amager. Bryggebroen blev begyndelsen og Cykelslangen blev kronen på værket. Arkitekter fra hele verden kommer til København for at se dette “bro-greb”.

DISSING+WEITLING er Danmarks ukronede bro-arkitekter og står også bag Cykelslangen og Bryggebroen. Tag med På Stedet og hør partner DISSING+WEITLING, Jesper Henriksen, fortælle historien bag den knald-orange cykelbro, der modtager dette års prestigefyldte ‘Store Arne’, samt Bryggebroen, som i 2006 var den første bro opført over Københavns Havn i 50 år.

Læs mere og tilmeld dig:
http://dac1.dk/Cykelslangen

Skriv et svar