På Stedet: P-anlægget ved Kvæsthuspladsen

­

Den tid er forbi, hvor parkering alene handlede om p-pladser og p-huse. I dag er parkering en meget vigtig del at byudviklingen. Et aktiv, der skaber merværdi – ikke kun for bilejeren. Tag med, når vi besøger byens nye underjordiske P-anlæg ved Kvæsthuspladsen.

P anlæg_Kvæsthuspladsen_rendering

Et eksempel på, hvordan parkering kan skabe merværdi, er det underjordiske parkeringsanlæg ved Kvæsthuspladsen, der er Skuespilhusets nye nabo. P-anlægget er endnu ikke i funktion, men vi har fået mulighed for at besøge anlægget sammen med direktør for Kvæsthusselskabet, Ole Bach.

Kvæsthusselskabet er et datterselskab til Realdania By, der er engageret i fire store byudviklingsprojekter rundt i landet: i Fredericia, Køge, Ringkøbing og i Høje Taastrup. Det er i dette arbejde med byudvikling, at parkering er en yderst væsentlig ingrediens.

Parkering kan også få manges sind i kog – både hos bilejere og ikke-bilejere. I arbejdet med nye parkeringsløsninger, arbejder Realdania By målrettet mod at finde nye attraktive løsninger for begge målgrupper. Udover at gøre det nemt for mange mennesker at komme af med bilen, så skal parkeringsløsninger medvirke til at skabe trygge, funktionelle og inspirerende byrum, der giver et endnu bedre byliv og bymiljø.

P-anlægget ved Kvæsthuspladsen er et af de første eksempler, der skriver sig ind i den overbevisning, at parkering og bykvalitet er tæt forbundne.

Tag med og følg udviklingen.

DATO: 1. oktober
TIDSPUNKT: 17:00-18:30
STED: Kvæsthuspladsen, Kvæsthusgade 10, 1251 København K
PRIS: 135 kr.
>> LÆS MERE OG TILMELD DIG HER

Skriv et svar