Omvisning i udstillingen Snøhetta – World Architecture

­

Snøhetta er et bjerg i Norge. Men det er også Nordens mest omtalte arkitektvirksomhed. Især kendt for deres ikoniske operahus i Oslo og deres indsigt og arbejde i krydsfeltet mellem arkitektur og natur.

IMGP2365

Følg med på en gratis omvisning i den aktuelle udstilling ‘Snøhetta – World Architecture’ og bliv klogere på, hvordan tegnestuen arbejder. Fokus er på mennesket, processen og projekterne – i prioriteret rækkefølge. Snøhetta inviterer indenfor i en kopi af deres tegnestue i Oslo, hvor den besøgende kan blive klogere på tegnestuens holistiske og socialdemokratiske arbejdsmetoder. Omvisningen besøger tegnestuens værksted, hvor du må røre og sanse og præsenterer desuden et bredt udpluk af tegnestuens mange forskelligartede projekter – lige fra designløsninger og installationer til bygningsværker. Her iblandt deres første projekt i Danmark – en udbygning af kunstmuseet Ordrupgaard.

DATO: Hver søndag frem til den 27. september
TIDSPUNKT: 13:00-14:00
STED: Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27B, 1401 København K
PRIS: Gratis, når entrébilletten er betalt
>> LÆS MERE

Skriv et svar