Teatergrad søger en engageret kommunikationspraktikant

 Print

Teatergrad – Københavns nye byrumsteater – blev skabt i sommeren 2014 og har siden da været i hastig udvikling. Vores ambitioner er store, vores aktivitetsniveau er enormt, og vores lyst til at skabe en dynamisk og nyskabende kulturvirksomhed er sprudlende, men ressourcerne ikke tilstrækkelige og derfor søger vi nu en kommunikationspraktikant til at hjælpe os:

Det er vigtigt, at du både kan arbejde selvstændigt og er en god holdspiller.

Arbejdsopgaver kan være:

  • Udarbejde og implementere strategi for Teatergrad på sociale platforme og andre digitale medier, herunder også skabe indhold til nyhedsbrev, opdatere hjemmeside mm.
  • Udbygge teatergrads publikumsnetværk; personlige møder, telefoniske samtaler og mailkorrespondance mv.
  • Opbygning af kontakt til vores gymnasiegruppe
  • Deltagelse i planlægning og koordinere af deltagelse i festivalaktiviteter, herunder bl.a. CPH. Stage, gadeteaterfestval mm.
  • Løsning af løbende kommunikationsopgaver og praktiske opgaver

Det er vigtigt, at du er en ildsjæl, der brænder for kulturformidling og de gode historier på skrift og i tale. Du har lyst til at skabe kontakt til og være i kontakt med mange mennesker. Du er systematisk, idérig, kan overholde deadlines og formår at komme ned i detaljen uden at miste overblikket. Du er ikke bange for en omskiftelig arbejdsdag, hvor tingene pludselig skal gå hurtigt eller opgaver af praktisk karakter skal løses.

Til gengæld kan vi love dig, at du bliver del af et teater i rivende udvikling. I 2014 modtog Teatergrad ”Teaterjournalisternes initiativpris”. Vi har den erklærede mission at sætte handling bag alle skåltalerne om ”outreach”, ”publikumsudvikling”, ”aktualitet” m.m. På Teatergrad gør vi noget ved det! Vi arbejder med hele København som vores scene, og vi undersøger nye publikumsinddragende teaterformater. Vi tilbyder dig at være med til at skabe morgendagens teaterformer uden for de traditionelle scener.

Der vil være mulighed for ansættelse i studiejob herefter, hvis det har interesse.

Send ansøgning og cv til kommunikationschef Janne Hovmand Storm på janne@nullteatergrad.dk senest 23. august 2015. Samtaler afholdes d. 27. & 28. august 2015 med start 1. september 2015 eller hurtigst muligt herefter.

Vi søger yderligere en praktikant med start januar 2016 og august 2016. Har dette interesse, modtager vi også gerne ansøgninger nu.

Vi glæder os til at høre fra dig
Teatergrad

Forfatter: Janne Storm

STORM PR arbejder for kulturen

Skriv et svar