THE APARTMENT // Identitetskollaps på 3 m2

 

AOK 452x250

Torsdag d. 9. april rykker Atelier Hotel Pro Forma ind i Tårnrummet i Nikolaj Kunsthal.

Den britiske iscenesætter Julian Maynard Smith åbnede i 2013 Metropolis Festivalen med det monumentale værk ‘Dominoes’, hvor tusindvis af dominobrikker væltede igennem hele København. Nu er han tilbage i Danmark, denne gang som artist-in-residence på Atelier Hotel Pro Forma, hvor han præsenterer det første stadie i udviklingen af sit aktuelle projekt ‘THE APARTMENT’.

“Vi ser os selv som unikke upåvirkelige individer – men i virkeligheden forandrer vi os hele tiden, afhængig af den sociale kontekst vi befinder os i. Så hvad definerer egentlig vores identitet?”
– Julian Maynard Smith

THE APARTMENT er en kombination af live performance og videoprojektion, der undersøger, hvordan andre mennesker påvirker vores identitet og opfattelse af os selv som individer.

I THE APARTMENT indtager forskellige performere det samme rum. Det er dog ikke længere et spørgsmål om hvem, der er hvem, men hvordan deres identiteter smelter sammen i mødet med hinanden.

Sted: Nikolaj Kunsthal, Nikolaj Plads 10, København K

Program:
17:00 1. performance
18:00 Artist talk med Julian Maynard Smith. Moderator: Kirsten Dehlholm
19:00 2. performance.

Tid: Torsdag d. 9. april fra 17-20.
Gratis entré
Vær opmærksom på, at der er begrænsede pladser.

Lounge er produceret af Atelier Hotel Pro Forma, som består af internationale artists-in-residence og kunsteriske praktikanter.

De er alle udvalgt af kunsterisk leder Kirsten Dehlholm.

Facebook event THE APARTMENT // Identity collapse on 3 m2:
https://www.facebook.com/events/1560465307575746/

Skriv et svar