Klub Kurz søger frivillige til PR, Marketing & Afvikling

Har du lyst til at arbejde med film og kultur og på samme tid udvikle dig fagligt og skabe et netværk inden for filmbranchen?

KlubKurz

Klub Kurz søger nu frivillige til PR, Marketing & Afvikling. Du kan læse om opgaverne nedenfor, og hvad de enkelte opgaver kræver af dig.

PR
Som PR-frivillig skal du udvikle PR-strategier og -koncepter, skrive pressemeddelelser og udarbejde andet pressemateriale, samt være i løbende kontakt med journalister hos relevante medier. Det er derfor en fordel, hvis du er udadvendt og har gode skrive- og taleevner.

MARKETING
Som Marketing-frivillig er du med til at udvikle og implementere både offline og online marketingstrategier og -koncepter. Du skal blandt hjælpe med at stable et ambassadørkoncept på benene, udarbejde tekst til brochurer og flyers, samt lave annoncering på Facebook. Her er det vigtigt, du har et kreativt sind og gode formidlingsevner.

AFVIKLING
Som eventafvikler skal du sørge for, at det hele spiller på selve aftenen. Du skal blandt andet stille op og gøre klar, tage imod instruktørerne og stå for visningen – naturligvis i samarbejde med vores andre frivillige. Det er en fordel, hvis du har teknisk flair, men ikke et must.

Om dig
Vi stiller ikke de store krav, men du må gerne have interesse i film eller kultur og selvfølgelig synes, at det er sjovt at få et arrangement til at køre bedst muligt. Vi kræver heller ikke, at du har den store erfaring. Vi skal nok hjælpe dig i gang og lære dig op.

Om Klub Kurz
Klub Kurz er en månedlig filmklub i Huset KBH. Den 3. torsdag i måneden viser Klub Kurz kortfilm og andre mindre filmproduktioner af både upcoming og mere etablerede filmfolk. Genrerne spænder bredt. Der er både animationsfilm, små dokumentarer, musikvideoer og fiktionsfilm på programmet.

Det hele foregår i Analog Bar, som er placeret i Husets kælder. Stemningen er afslappet, og der
er indlagte pauser, hvor gæsterne kan hente forsyninger i baren. Efter filmvisningen
er der musik, filmsnak og hygge, indtil baren lukker.

Er du interesseret? Eller har du spørgsmål? Så send en uforpligtende mail til tine_rosenkilde@nullhotmail.com

Læs mere på klubkurz.dk. Eller på vores Facebooside.

Skriv et svar