Workshops om Dansehallernes fremtid

PixDanseHallerne1846KukuaHvordan synes du Dansehallernes skal se ud i fremtiden? Det er et af de centrale spørgsmål i den dialogproces, som Dansehallerne netop har taget hul på, og som vi håber du vil være med til at sætte dit aftryk på.  I dialogprocessen har vi sat gang i en række tiltag herunder en række workshops. Søren Friis Møller – ph.d. og adjunkt ved Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på CBS vil facilitere de fleste workshops.

Formålet er at styrke og udvikle det nye Dansehallerne i et samarbejde med omverdenen, og udarbejde et kvalificeret grundlag for at bestyrelsen i sidste ende kan formulere et nyt fælles mål for Dansehallernes arbejde.

OBS: Tilmelding til de forskellige workshops er ikke nødvendigt, så bare duk op!
Der vil blive serveret en forfriskning og snacks undervejs.

Vi håber at se dig.

Oversigt – workshops:
Torsdag den 5. februar / kl. 16-19, Dansehallernes Lounge på 2. sal
Første workshop for Dansehallernes interessenter (alle, der har berøring med og interesse i dans).

Mandag den 23. februar / kl. 16-19, Dansehallernes Lounge på 2. sal
Anden workshops for Dansehallernes interessenter (alle, der har berøring med og interesse i dans).

Uge 9 / Workshop for politiske og økonomiske interessenter
Dansehallerne arrangerer også en workshop specifikt for de politiske og økonomiske interessenter. Dato er på vej og kan ses på DHdialog.dk!

Uge 10 / Workshops – Aarhus og Odense
Der bliver også afholdt workshops i Dansehallerne, Århus og en i Odense for Dansehallernes interessenter (alle, der har berøring med og interesse i dans).
Disse workshops afholdes i uge 10, datoer på vej – kan ses på DHdialog.dk!

Uge 11 / International workshop
Workshop med internationale oplægsholdere, der bringer deres erfaringer med forskellige modeller og strukturer for dansecentre på banen. Denne workshop afholdes i Dansehallerne i København.
Dato og tidspunkt vil blive lagt op på DHdialog.dk

Endelig bliver der også afholdt en række interne workshops for medarbejderne i Dansehallerne.

Læs mere om hele dialogprocessen på DHdialog.dk, hvor der også er mulighed for at skrive indlæg på bloggen.

Mange hilsner
Dansehallerne

Forfatter: camilla

Jeg arbejder i Dansehallerne med PR & Kommunikation for de forskellige forestillinger og aktiviteter vi har i huset. Dansehallerne er et vitalt samlingspunkt og nationalt kompetencecenter for dans og koreografi. Dansehallerne har administration på H.C. Andersens Boulevard 25, 3. / KBH V samt en mindre afdeling i hjertet af Aarhus. Alle Dansehallernes aktiviteter, forestillinger, talks og events foregår rundt omkring i København i samarbejde med en række markante og spændende kunstinstitutioner, partnere og venues – samt rundt omkring i hele Danmark.

Skriv et svar