Lawrence English / Room40: eksperimenterende ambient på Jazzhouse

Lawrence English + Rafael Anton Irisarri + John Chantler (AU/US)
Torsdag Kl. 21:00 (Døre kl. 20.00)
Pris: 80 dkk inkl. gebyr
Sted: Jazzhouse

Mere info og billetsalg her

room40
Som grundlægger af det australske label Room40 kuraterer Lawrence English nutidig ambient og eksperimentalmusik. Denne aften i Jazzhouse optræder grundlæggeren selv og præsenterer desuden de to kunstnere Rafael Anton Irisarri og John Chantler.

Lawrence English er ophavsmand til et svimlende antal udgivelser, senest “Wilderness of Mirrors”, der blev rost til skyerne og blandt udnævnt som en af årets udgivelse hos Factmag, der skrev: “The best album of his career. It’s a glorious cacophony of harmony and noise – textures are layered over textures until it’s hard to decipher exactly what you’re hearing. Is it hammered strings or pulsing synths? Deep sine-wave bass or a field recording? From beginning to end, Wilderness of Mirrors is an immersive and deeply visceral listening experience.”

Rafael Anton Irisarri er komponist, multiinstrumentalist og interdisciplinær kunstner. Hovedsagligt er Irisarri associeret med ambient, drone, postminimalistisk og moderne klassisk musik med et filmisk udtryk.

John Chantler har i 2014 udgivet sit tredje album “Even Cleans Hands Damage the Work” på Room40. Albummet er primært optaget i de hæderkronede EMS studier i Stockholm.Live optræder han med et alsidigt system af glidende arpeggioer, noise og varierende teksturer.

Lyt til Lawrence English her

Skriv et svar