NOMA på Kunsthal Charlottenborg

464136

Sort/Hvid, det tidligere CaféTeatret, er brændt, men nu åbner det planlagte projekt NOMA på Kunsthal Charlottenborg. Velkommen til performance, udstilling og middag.

Mens de fleste kender navnet på verdens bedste restaurant, anerkendt for sin nordiske madkunst, er det få, der ved, at noma er navnet på en sygdom, der skyldes hungersnød og underernæring. Sygdommen starter i munden som en simpel infektion, hvorefter den begynder at angribe hud, muskler, kød og knogler.

Denne uspiselige opskrift er afsæt for en foruroligende restaurant på Kunsthal Charlottenborg. Her udsætter Sort/Hvid publikum for nødhjælpssuppe, samvittighedsfulde sange og sprøde smagsoplevelser. Reservér bord og bliv den heldige vinder af en middag på Noma.

Kunsthal Charlottenborg er glade for at lægge hus til NOMA, der er vinderkonceptet af RUM/15. Projektet er støttet af Statens Kunstfond og Bikubenfonden.

Kunstnerisk koncept: Andreas Liebmann, Derek Lesher og Dorte Holbek

Tirsdag og torsdag kl. 12.00 onsdag kl. 18.00 lørdag og søndag kl. 15.00

Sprog Engelsk

Varighed 90 min.

Spilleperiode t.o.m. 28. Februar 2015

Billetsalg og yderligere information på www.sort-hvid.dk

Forfatter: Charlottenborg

Kunsthal Charlottenborg er et af de største og smukkeste udstillingssteder for samtidskunst i Europa, hvor der præsenteres et ambitiøst program bestående af udstillinger og events med stærkt internationalt fokus. Charlottenborgs program er delt op i tre sæsoner om året. Hver blok indeholder enten en stor gruppeudstilling eller en retrospektiv udstilling, samt mellem-stor soloudstilling og en række af events såsom artist talks, performances og videovisninger. De mange forskellige aktiviteter retter sig mod et bredt publikum både i og omkring København, som gør Charlottenborg til dét centrale samlingspunkt for samtidskunst i byen.

Skriv et svar