Kulturstyrelsen søger kommunikationspraktikant med interesse for digital formidling

Kulturstyrelsen søger praktikant med interesse for digital formidling af kunst og kultur, som gerne vil have opgaver af kommunikativ og projektorienteret art. Du skal være struktureret og have gode formidlingsevner.

Dine arbejdsopgaver vil primært være relateret til Statens Kunstfonds udvalg: Legatudvalget for Billedkunst og Legatudvalget for Kunsthåndværk og Design. Du vil komme til at bære hovedsansvaret for at afvikle ét eller flere projekter, der relaterer sig til formidling kunst i det offentlige rum.

Du vil desuden blive introduceret til det internationale databasesystem TMS, der ligger til grund for sitet vores.kunst.dk, og som flere store kunstmuseer både herhjemme og i udlandet gør brug af.

Det er muligt at komme til at assistere ved møder mellem udvalg, kunstner og offentlig institution og få indblik i og forståelse for kunststøtten og andre kulturpolitiske forhold.

Derudover vil du blive koblet på andre formidlings- og projektopgaver inden for styrelsens forskellige områder og efter din interesse.

Praktikpladsen er med start ultimo januar eller primo februar 2015 og 4-6 måneder frem. Der er mulighed for både deltids- og fuldtidsstilling afhængig af, hvad kravene er på din uddannelsesinstitution. Det er dog et krav med minimum 25 timer ugentligt. Vi er fleksible omkring eksamensperioder.

Vi forventer af dig at:

– Du er i gang med en videregående uddannelse indenfor Kunsthistorie, Moderne eller Visuel Kultur, Kommunikation, Performance Design, Digital design og kommunikation eller lign.

– Du har gode kommunikationsfærdigheder mundtligt og skriftligt

– Du kender Office Pakken til mere end husbehov

– Du kender til Photo Shop (ikke obligatorisk)

Fristen er d. 9. januar 2015. Send ansøgning til mny@nullkulturstyrelsen.dk

For yderligere information kontakt Morten Nybo +45 3374 5045 eller Johanna Lassenius +45 3374 5039

Skriv et svar