Birds Walk: One is not born a woman

IMG_8583_2Birds Walk performance den 29. november – 14. december

Kunstgruppen Birds Walk udstiller performanceinstallationen One Is Not Born a Woman; en installation, der én gang om dagen aktiveres som en performance. Værket undersø ger, med inspiration fra bl.a. den franske teoretiker Simone de Beauvoir, hvordan gentagne handlingsmønstre over tid er med til at forme og forskyde vores køn. Varighed: 20 min.

Performancetider: Tirsdage, torsdage, fredage, lørdage og søndage kl. 14, onsdage kl. 19.

Forfatter: Charlottenborg

Kunsthal Charlottenborg er et af de største og smukkeste udstillingssteder for samtidskunst i Europa, hvor der præsenteres et ambitiøst program bestående af udstillinger og events med stærkt internationalt fokus. Charlottenborgs program er delt op i tre sæsoner om året. Hver blok indeholder enten en stor gruppeudstilling eller en retrospektiv udstilling, samt mellem-stor soloudstilling og en række af events såsom artist talks, performances og videovisninger. De mange forskellige aktiviteter retter sig mod et bredt publikum både i og omkring København, som gør Charlottenborg til dét centrale samlingspunkt for samtidskunst i byen.

Skriv et svar