CPH STAGE 2015 SØGER FESTIVAL PRAKTIKANTER

Interesserer du dig for teater og scenekunst? Kunne du tænke dig at blive en del af teamet bag CPH STAGE festival? CPH STAGE søger engagerede praktikanter, som har lyst og mod på at hjælpe med stable næste års festival på benene.

CPH STAGE blev grundlagt af fire af hovedstadens mindre teatre og fandt sted for første gang i juni 2013. Festivalen er et samarbejdsprojekt mellem teatre, producenter og scenekunstgrupper på tværs af hele landet. De københavnske teatre ligger scene til udefrakommende forestillinger og præsenterer de bedste forestillinger fra årets sæson. Festivalen indeholder også alternative venues, tiltag i det offentlige rum og genrebrydende projekter. I år har vi særlig fokus på den internationale del af festivalen.

Som praktikant hos Cph stage vil du indgå som en del af festival sekretariatet. Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Hjælp på festivalkontoret
  • Diverse opgaver i forbindelse med indsamling af materialer og kommunikation
  • Praktiske opgaver i forbindelse med afvikling af festivalen
  • Distribution af diverse materialer

Er du samtidig et stærkt organisatorisk talent, vil du få mulighed for at prøve kræfter med mere koordinerende arbejde. Praktikperioden kan tilrettelægges i forhold til de muligheder, du har for praktik, men vi forventer, at du kan være med til afviklingen af festivalen i hele junimåned.

CPH STAGE kan desværre ikke tilbyde løn i forbindelse med praktikopholdet, men til gengæld kan du komme gratis i teateret til udvalgte forestillinger. Hvis du vil have indsigt i arbejdet med at stable en festival på benene, mere erfaring med administration og en bred kontaktflade i teaterverdenen – så kontakt os.

Send en kort ansøgning sammen med dit CV til info@nullcphstage.dk Skriv ”praktikansøgning” i emnefeltet.

Ansøgningsfrist mandag d. 5. januar og med samtaler i uge 3. Hvis du har spørgsmål så skriv til info@nullcphstage.dk eller ring på 33 32 13 33

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar