Mød den engelske koreograf Wendy Houstoun i Dansehallerne

Fra forestillingen 50 Acts, Af og med Wendy Houstoun / Foto: Chris Nash
Fra forestillingen 50 Acts, Af og med Wendy Houstoun / Foto: Chris Nash

Den engelske koreograf Wendy Houston vil være i residence i Dansehallerne fra den 24. – 29. november 2014. Wendy Houstoun vil bruge ugen på at udvikle et lille stykke fra hendes seneste værk A Pact With Pointlessness. I forbindelse med opholdet vil Wendy Houstoun fortælle om sit arbejde. Det foregår:

Fredag d. 28. november / kl. 16 – 18

Dansehallerne, Pasteursvej 14, 2. sal i “Møde Nord”. (Der vil være kaffe, te og lidt mundgodt.)

Mødet er for alle og især relevant for danse, performance og teaterinteresserede. Tilmelding er ikke nødvendig. Det er gratis at deltage.

Læs artiklerne her bragt i The Guardian i forbindelse med hendes seneste værk:

Interview med Wendy Houstoun

Anmeldelse A Pact With Pointlessness

Læs mere her.

Forfatter: camilla

Jeg arbejder i Dansehallerne med PR & Kommunikation for de forskellige forestillinger og aktiviteter vi har i huset. Dansehallerne er et vitalt samlingspunkt og nationalt kompetencecenter for dans og koreografi. Dansehallerne har administration på H.C. Andersens Boulevard 25, 3. / KBH V samt en mindre afdeling i hjertet af Aarhus. Alle Dansehallernes aktiviteter, forestillinger, talks og events foregår rundt omkring i København i samarbejde med en række markante og spændende kunstinstitutioner, partnere og venues – samt rundt omkring i hele Danmark.

Skriv et svar