Urban aktivisme/urban kreativitet

Hør Malene Freudendal-Pedersen fra Roskilde Universitets Center og Esben Danielsen fra Orange Innovation i en double-up forelæsning om urban aktivisme og urban kreativitet. Hvem bestemmer hvad der skal ske i byens rum? Og hvordan kan du selv sætte dit præg?

Forelæsningen knytter sig til Dansk Arkitektur Centers store efterårsudstilling “Reprogramming the City – nye muligheder for byens rum”, hvor du kan opleve en række projekter fra hele verden, der gentænker byens rum på kreativ vis – og måske inspirere dig til at gøre det samme.

Malene er lektor ved Institut for Miljø, Samfund og Rumlig Forandring på Roskilde Universitet. Hun forsker i mobilitet og dets betydning for hverdagslivet. Med udgangspunkt i transportforskningen ser hun på hvorfor og hvordan vi bevæger os i dagligdagen, og hvilke krav det stiller til de byrum vi opholder os i. Læs mere om institutet her

Esben er leder af Orange Innovation, som er Roskilde Festival Gruppens innovationsenhed. Orange Innovation udvikler nytænkende kulturelle begivenheder året rundt. De arbejder som en åben netværksorganisation, der udvikler nye koncepter, etablerer nye samarbejder og tager del i inspirerende projekter, der kan skabe forandring.
Se hvad de har gang i på www.orangeinnovation.dk

>> Tilmeld dig her

>> Tilmeld dig forelæsningen “Byen som fælles scene” den 10. december

>> Læs mere om udstillingen “Reprogramming the city – nye muligheder for byens rum”

Skriv et svar