Kom til gratis forfattersalon på Det Kongelige Teater inden forestillingen Kendte folk og Kendte folks børn torsdag d. 9. oktober kl. 18.30.

I forestillingen Kendte folk og Kendte folks børn lader instruktør Jacob F. Schokking Mark Twains ’Kendte folk’ fra hans Adam og Eva-dagbøger (1905) mødes med Morti Vizkis version af myten om Kain og Abel i Kendte folks børn (1995).

Inden forestillingen den 9. oktober inviteres alle med interesse for Morti Vizkis forfatterskab til salon, hvor litteraturen og dramatikken læses side om side. Salonen markerer samtidig, at det dette efterår er ti år siden, at denne digter og dramatiker, der debuterede i 1984, døde.

I den aktuelle forestilling medvirker 4. års skuespilstuderende fra Statens Scenekunstskole. Til salonen vil publikum få lejlighed til at opleve Ann Eleonora Jørgensens, Jesper Lohmans og Dejan Cuciks gensyn med Morti Vizkis skuespil. De spillede rollerne som henholdsvis Lucifer, Kain og Abel på Husets Teater i 1995, da stykket første gang blev opført.

I den litterære del af salonen medvirker Christel Wiinblad, Lars Bukdahl og Kamilla Löfström, der alle er optagede af Morti Vizkis forfatterskab. Udgangspunktet for samtalen er, hvordan man kan læse Vizkis version af brodermordet i mødet med Twains Adam og Eva.

Salonen er gratis. Forhåndstilmelding er nødvendig efter først til mølle-princippet. 

Forhåndstilmeldingen sker via følgende link: http://kglteater.dk/det-sker/forestillinger/sason-2014-2015/gratis/skuespilhuset/forfattersalon.

Læs mere om forestillingen og se en trailer for forestillingen her: http://kglteater.dk/det-sker/forestillinger/sason-2014-2015/skuespil/kendte-folk-og-kendte-folks-born

Skriv et svar