På Stedet: Skuespilhuset med Lundgaard & Tranberg

Tag med når vi besøger en af havnens mest fremtrædende byggerier – Skuespilhuset – og møder Teknisk konsulent ved Det Kongelige Teater Søren Nylin og arkitekt MAA Henrik Schmidt fra Lundgaard & Tranberg.

Skuespilhuset er en betydningsfuld bygning. Ikke kun i dens funktion, men også i dens relation til byen og havnen. Bygningen rummer en arkitektonisk omsorg, som rækker hånden frem for at få alle med. Den er demokratisk i sin grundsubstans og i skala med sine omgivelser.

Vi skal se nærmere på Skuespilhusets opbygning og høre om processen bag byggeriet fortalt af Teknisk konsulent ved Det Kongelige Teater Søren Nylin og arkitekt MAA Henrik Schmidt fra Lundgaard & Tranberg. Herefter inviterer husets guider indenfor til et kig ind i “hjertekammeret” og et besøg på den ellers lukkede første sal. Vores besøg slutter i foyeren med en lille forfriskning i Restaurant Ofelia.

ANDRE PÅ STEDET ARRANGEMENTER

Nysgerrig? Tilmeld de andre På Stedet arrangementer.

>> På stedet: Tietgenkollegiet 

>> På stedet: Sorø Kunstmuseum

>> På stedet: SEB Bank & Pension

Yderligere information

Det koster 120 kr. at deltage. Tilmeld dig her.

Skriv et svar