Interesse for performance kunst?

Liveart.dk søger en assistent/praktikant til Hitparaden 2 18-21 September på Pumpehuset.

Gwendoline Robin Hitparaden 2013
Gwendoline Robin Hitparaden 2013

Hitparaden er en ny årlig festival for international scene- og performancekunst i København. Den første festival fandt sted den 16.-19. maj 2013 i Pumpehuset. Vi præsenterer 25 nye nye værker der alle undersøger live øjeblikket og samværet med publikum. Kunstnerne kommer fra Japan, England, Tyskland, Skotland, Canada, Litauen, USA, Danmark, Spanien, Frankrig og Norge.

Assistenten vil komme til at arbejde tæt sammen med Henrik Vestergaard Friis om PR, program, projektstyring og afvikling.

Positionen er ulønnet.

Læs mere her:

www.liveart.dk

eller kontakt info@nullliveart.dk for spørgsmål og interesse.

Forfatter: liveart.dk

Liveart.dk was founded in 2004 in Copenhagen to promote the discussion, documentation and development of live art in Denmark. The organisation is equally inspired by the imaginative and entertaining English Live Art tradition as by the theoretical and political German theatre tradition. We have organised 10 large international festivals of Live Art for kids and adults since 2004, and over 40 discussion events, books, video series, symposia and more in the field of live art, performance art, art criticism and documentation. We collaborate with theatres, music venues, art museums and festivals in Denmark and internationally.

Skriv et svar