TALK // Fortiden på udstilling

Torsdag d. 31.07. kl. 18-19

I sin udstilling ’Bocca Baciata’ skildrer Alexander Tovborg dinosauren som mytologisk væsen, og denne aften sætter vi fokus på det at arbejde med fortiden i udstillinger. Hvilke tanker ligger der bagved, når man skal præsentere noget, man aldrig selv har set eller oplevet? Det undersøger Tovborg i samtale med Joakim Engel, Cand.scient. Statens Naturhistoriske Museum, som i øjeblikket arbejder på udstillingen ”Det Dyrebare” med blandt andet Danmarks første kæmpe-dinosaur.


Thursday 31.07. 6-7pm

In his exhibition ’Bocca Baciata’ Alexander Tovborg portrays the dinosaur as a mythological creature. This night we examine how one presents the past in exhibitions. Which considerations does one have when exhibiting something one has never seen or experienced? Tovborg will examine this in a talk with Joakim Engel, MSc, The Natural History Museum of Denmark, who is currently working on the exhibition “Precious Things” which will include Denmark’s first giant dinosaur.

 

Mere info: https://www.facebook.com/events/1510004659215911/

Skriv et svar